+91 9595 794 007

General Questions

Q1 -What benefits can you guarantee?

Ans-All projects we take up carry the following guarantees :

       a.Confidentiality Guarantee:- All client details will be kept confidential.

       b.Price Guarantee:-Minimum 60% cost-saving over on-site development.

       c.Support Guarantee:-Free 3-12 months support for defect resolution.

       d.Results Guarantee:-Progress-linked payments weighted toward the end.

Q2 - What are your rates?

Ans -Rates vary, depending on skills, timelines, project nature etc.

Q3-What can you help me with?

Ans-With whatever we can. In terms of project development we prepare server-side architecture, front end, back end, graphic and UX design, and create back-office consoles. We are also happy to advise our customers in terms of budgeting, scheduling, risk management, and business model creation.

Q4-What control do we have over the project?

Ans-Our assigned Project Manager will be your single point-of-contact for all issue resolution, and will work closely with your guidelines.

Client Query

Q1-What Do and Don’t You Need?

Ans-Clients may not always know what is best for them, but it’s still your job to ask what they need. Rather than making assumptions, ask potential clients to outline their main points. What do they want and expect from you? Equally important, what don’t they need? Using this feedback  helps to customize your offerings accordingly- or take a pass. Every potential client is not necessarily a good fit.

Q2-What Problems Are You Facing?

Ans-As a design firm, we are often approached by clients who have a specific goal in their mind or in life such as "I need a responsive website and dynamic website" or "Logo which attractive easily" are common things we hear. However, the first thing we always ask our clients is, “What problems are you facing?”  Only then will we know if they actually do need a website or a logo because those are just two options out of millions of more successful routes.

Q3-What Are Your Expectations?

Ans-Make sure you are continuously keeping track of a client’s expectations throughout the course of the project. As scope and expectations change, so should the contract. Discuss openly at the start of the project any risks of failure, budget overrun or consequences if things go wrong. Running through these what-if scenarios now will set the tone for honest discussions further down the road.

Q4-Who Are the Decision-Makers, and What is the Approval Process?

Ans-Entrepreneurs often launch into a sales thing pitch before they’ve even properly qualified a potential client. It’s important to determine if you’re speaking to and working with the right decision-makers and to understand the entire process for approval on a deal or project. If you forget to ask those critical questions early on, you may find yourself having to start all over with a new stakeholder.

Technical Questions

Q1-What methods do you follow in design and development?

Ans-IT Asset Pvt Ltd follow the iterative model of development-an intermediate model between the traditional waterfall method and the extreme programming methods. In this methodology, once the primary requirements are clarified, the next step can quickly build the prototype of the website/web application. From then on-wards the process is one of a continuing evolution of this prototype until it becomes the final product, exact to specifications.

Q2-How do I create a product with you?

Ans-If you have an idea contact us on our website which is IT Asset Pvt Ltd, Email or Call. We can meet and talk.Be prepare how much information you have about your idea which is possible, it will smoothness the meeting process and benefit further co-operation.

Q3-What do I need to know before contacting you?

Ans-Well, the most important thing to know is what do you want to accomplish. Why do I need this software? What for? What should it do? Having a clear vision in mind is crucial when ordering a software application. You don't want to spend many months developing it with us without being sure what you need. If you have no experience in app development feel free to read our blog on our IT Asset Pvt Ltd website. We are glad to help you get started, building projects.

Q4-What technology does IT Asset PVT Ltd use?

Ans-PHP, ASP.NET, Android.

Affiliate Program Question

Any Individual or Organization can Directly mail on admin@itasset.in and Get affiliated by IT Asset Pvt Ltd